Kulinarne porady Agnieszki

niedziela, 26 sierpnia 2012

Przygotowanie tortu do dekoracji

Tort przygotowany na bazie biszkoptu będzie nam łatwiej posmarować polewą i udekorować, jeżeli wierzch toru zrobimy ze spodu biszkopta.

Autor: Agnieszka S. o 12:40
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Etykiety: Biszkopt - porady

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

O mnie

Agnieszka S.
aswastek@wp.pl
Wyświetl mój pełny profil

Archiwum bloga

  • ►  2014 (1)
    • ►  stycznia (1)
  • ►  2013 (3)
    • ►  listopada (1)
    • ►  maja (1)
    • ►  stycznia (1)
  • ▼  2012 (7)
    • ▼  sierpnia (7)
      • Przygotowanie tortu do dekoracji
      • Zbyt suchy biszkopt
      • Podstawowe problemy z drożdżowym
      • Dodatki do ciast drożdźowych
      • Ciasto drożdżowe - sprawdzony przepis
      • Błędy popełniane podczas przygotowania i pieczenia...
      • Najprostszy przepis na biszkopt

Łączna liczba wyświetleń

Motyw Rewelacja. Obsługiwane przez usługę Blogger.